Hur man färglägger en hund.

Nu tänkte jag visa hur jag brukar färglägga en hund.

1. Jag brukar göra ett nytt lager och så drar jag det så att det ligger under alla konturer. Färgläggg hela hunden i den färg du vill att hunden ska vara i och färglägg även nosen som jag har gjort.
Jag har även färglagt ögat. I ögat har jag använd verktygen "skugga" och "Efterbelysning" Mitt photoshop är på svenska så jag kommer inte rikitgt ihåg vad dom verktygen heter på engelska.



2. Nu har jag gjort så att det blänker på nosen, (kanske inte syns så mycket) gjorde likadant som med ögat :D (Hoppas ni fattar)


3.Nu har jag gjort ett nytt lager (det behöver man inte göra) och så har jag målat med en lite mörkare färg på örat. Sen har jag använt smeta ut verktyget så att det blev såhär.


4. Nu har ritat med en mörkare färg, ungefär som hårstråna går och sedan har jag smetat ut med smeta ut verktyget, jag gjorde inte så snyggt men ni kan göra så här till ni känner er nöjda :D Sedan kan ni ju fixa till hunden om ni vill, som ni ser har jag inte fixat till hunden för konturerna går lite utanför XD


Vad tycker ni? <3

Kommentarer
Postat av: VONDLÖS

Vad fin ; )

2010-08-08 @ 12:39:45
Postat av: Sanna

fint :) ! jaa prova rita seriefigurer för det är väldigt roligt :D

Har du några djur i vekrligheten? :) eller vad skulle du vilja ha för djur?

2010-08-08 @ 14:44:15
URL: http://handlingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0