Av Bellaisit!

Hej på er!
Det är jag Bella från Bellaisit som ska gästblogga här under veckan här är borta. Kommer bli roligt att gästblogga eftersom det är första gången jag bloggar från någon annans blogg ! Men det kommer nog gå bra.
Tänkte berätta lite om mig själv så att ni vet vem jag är, hoppas ni gillar det ;)

Jag är en tjej som driver bloggen bellaisit.blogg.se och är även lillasyster till Alicia som driver den här bloggen. Jag blir tretton år i höst och har stora intressen för fotografering , gymnastik och dans. I min blogg kommer ni förstå att jag har ett stort intresse för fotografering. Jag tävlar och tränar i en av norrtäljes gymnastik trupper. Tränar tre gånger i veckan, och tävlar ett par gånger per år. Dansa gör jag en gång i veckan här i norrtälje där jag är uppväxt och bor.
I min blogg kommer ni som jag sa förut att få ta del av mina fotografier, läsa om min vardag, mode och massa andra roliga saker som tävlingar, frågestunder osv ! Hoppas ni vill läsa mer om mig och min blogg. Gör det HÄR (:


Alicia skulle smsa mej idag , men hon har inte gjort det än så jag vet inte vad dom gör. Men jag pratade med henne när klockan var sju ungefär. Då hade dom kommit fram till Backarvall och så hade dom plocka upp tror jag.
Hoppas hon får en trevlig resa!

Nu så ska jag börja fixa mej, ska upp tidigt imorgon för att ta nio bussen med malla till Täby centrum!
kram på er! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0